Război deschis între senatorul și parlamentarul de Borșa! Mărul discordie, (ne)reabilitarea DN 18!!!

BORSA  DN18Război deschis între senatorul și parlamentarul de Borșa!    Mărul discordie, (ne)reabilitarea DN 18!!!

Cu câteva minute în urmă, pe pagina de Facebook a deputatului de Borșa, Nuțu Fonta a apărut următorul mesaj: ”Ieri, CNADNR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractelor privind reabilitarea DN 18 pentru primele două loturi din tronsonul Moisei-Iacobeni, respectiv pentru Lotul 1 Moisei-Borșa și Lotul 2 Borșa-Șesuri. Firmele câștigătoare sunt:
• Lotul 1 – SC Tehnic Asist SRL & SC Specialist Consulting SRL
• Lotul 2 – SC Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SRL

Aceste două contracte urmează a fi semnate după îndeplinirea termenului legal de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestații, și finalizarea procesului de avizare a contractelor”, susține deputatul Nuțu Fonta.

Deputatul Nuțu Fonta: ”Vreau să văd problema iadului DN 18 rezolvată!”

Parlamentarul de Borșa continuă postarea afirmând că, un coleg parlamentar, căruia deși nu îi spune numele se subînțelege că este senatorul de Maramureș, Liviu Marian Pop (care, surprinzător, are în colegiu și localitatea Borșa, iar rădăcinile ministrului sunt în Vișeu de Jos, respectiv Vișeu de Sus), îl acuză de trafic de influență. Se știe că deputatul Fonta consideră că directorul CNADR, Narcis Neaga ia în derâdere problemele borșenilor, iar ministrul Liviu Marian Pop a revenit, zilele acestea, cu un comunicat, pentru a salva ceva din imaginea distrusă a lui Neaga. ”În urma discuțiilor de săptămâna trecută purtate la CNADNR alături de domnul deputat Florin Tataru, care mi-a fost alături în problema legată de reabilitarea DN 18, am fost acuzați de către un anumit coleg parlamentar de Maramureș, de trafic de influență. Aș dori să-i transmit acestui coleg, că traficul de influență presupune o intervenție în vederea obținerii unor foloase necuvenite, iar faptul că ne-am interesat de stadiul desfășurării acestui proiect absolut vital pentru comunitate, proiect mult prea tergiversat, nu reprezintă un folos necuvenit, ba din contră, cred că tuturor celor care circulă pe acest tronson li se cuvine să aibă parte de un drum practicabil. În orice caz, pentru liniștea lui sufletească, eu sunt dispus să îmi asum și acest presupus „trafic de influență” doar să văd problema iadului DN 18 rezolvată!”, declară, plin de năduf, deputatul UNPR al Colegiului 5, Borșa-Vișeu, Nuțu Fonta.

Premierul Ponta și vicepremierul Oprea au dat asigurări ferme că problema va fi rezolvată cu celeritate

”Domnul Premier Victor Ponta și domnul Vicepremier Gabriel Oprea au dat asigurări ferme că această problemă va fi rezolvată cu celeritate. În urma materialelor și semnalelor primite din teritoriu, au luat act de dificultățile și problemele cu care ne confruntăm datorită stării drumurilor, prin faptul că suntem izolați și defavorizați în comparație cu alte zone, dar mai ales datorită faptului că drumul este practic, impracticabil. Meritul exclusiv în finalizarea acestui proiect le va fi direct atribuit. Sper ca promisiunea privind demararea efectivă a lucrărilor anul acesta și finalizarea până la finalul lui 2016, să nu fie îngreunată de către cei responsabili cu punerea în practică a acestui proiect și să se dea dovadă de seriozitate! Miercuri urmează să înceapă punerea în siguranță a circulației pe acest tronson, până la demararea efectivă a șantierului de reabilitare”, își încheie postarea deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.