Război mocnit în Vișeu de Sus între administrația locală și taximetriști

viseu taxiÎn Vișeu de Sus se poartă un război mocnit între deținătorii de taximetre și Primăria orașului, respectiv Consiliul Local. Mărul discordiei îl constituie lipsa locurilor de parcare pentru toate taxiurile existente în acest moment în localitate, iar taximetriștii sunt revoltați. Pe de altă parte, reprezentanții administrației locale arată că vina nu este a lor și nici nu văd o soluție clară în acest moment, care să rezolve problema.

În urmă cu câțiva ani, Consiliul Local Vișeu de Sus a aprobat un număr de 15 locuri de parcare pentru taximetre, în fața bisericii catolice din oraș. La acel moment, acest număr era suficient și în concordanță cu licențele depuse de taximetriști și solicitările de autorizare cerute de aceștia.

Carambol la Vişeu de Sus. Trei maşini distruse, o persoană RĂNITĂ GRAV în urma impactului!

În ultimii doi-trei ani, se pare că numărul taximetrelor s-a dublat, însă unii arată că nu neapărat ar fi apărut solicitări de la persoane proaspăt intrate în meserie, ci unii dintre cei care aveau deja un taxi funcțional, au mai introdus încă unul sau chiar două în oraș.

Mai mult, sunt voci care afirmă că ceea ce doresc taximetriștii este greu de realizat, dat fiind faptul că, în Vișeu de Sus se circulă pe două benzi și nu există, fizic, o parcare publică care să fie pusă la dispoziția lor.

Alții spun că taximetriștii ar dori să primească locuri în fața primăriei din oraș și în alte două puncte strategice din Vișeu de Sus, solicitare ce nu a fost luată încă în calcul de către Consiliul Local. Cine va ieși câștigător din acest război al nervilor, rămâne de văzut în perioada următoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.