Războiul este iminent! Acest tânăr spune ce a aflat în lumea de dincolo după ce a fost în moarte clinică.

moarteNatan este un adolescent evreu de 15 ani. În prima zi a Sukkot-ului (în ebraică Hag ha Soukkot „Sărbătoarea Corturilor”), băiatul a mers împreună cu mama sa în vizită la un unchi în Modi’in. După ce s-a simţit rău, a fost în moarte clinică timp de 15 minute.

După-amiaza a început să aibă frisoane. Îşi simţea mâinile şi picioarele reci şi s-a gândit că are nevoie să se odihnească.

„Îmi fusese rău şi cu o zi înainte, dar acum mă simţeam foarte slăbit. Îmi tremura tot corpul. M-am aşezat în pat şi m-am acoperit cu o pătură pentru că îmi era foarte frig” a povestit Natan.

„Nu ştiu cum să explic asta. Am simţit cum îmi părăsesc corpul, apoi m-am văzut acolo, jos, pe pat. Eram la 2 metri deasupra patului. Nu puteam să înţeleg asta. Pluteam, apoi am început să mă ridic şi să părăsesc camera şi apoi m-am înălţat sus, din ce în ce mai sus. Am văzut Terra de acolo, de sus. Deodată, mă aflam într-un tunel uriaş la capătul căreia se vedea o luminiţă. Înăuntru era ceva de forma unor cercuri, multe cercuri, iar în interiorul lor o mulţime de suflete. Am continuat să merg, luminiţa devenea din ce în ce mai mare, până când am ajuns la acea lumină”.

„Lumina aceea vorbea cu mine. Nu pronunţa cuvinte. Era un fel de telepatie, vorbea cu mine şi îmi punea întrebări. M-a întrebat dacă vreau să mor. Am răspuns că nu ştiu. Nu ştiam ce să fac. Apoi am plecat, pur şi simplu, de acolo. Am intrat într-o sală uriaşă. Acolo erau mulţi oameni îmbrăcaţi în haine foarte frumoase. M-am uitat la mine şi mi-a fost ruşine. Hainele mele erau rupte şi pătate de sânge.”

„L-am văzut acolo pe rabinul Ovadia Yosef. A dat mâna cu mine. Am văzut foarte mulţi oameni care muriseră. Oameni pe care nu îi cunoşteam.”

Relatarea băiatului continuă cu multe amănunte de acest fel. Vorbeşte despre „îngerii distrugerii” pe care i-a întâlnit acolo, descriindu-i ca pe nişte creaturi scunde, cu bărbi şi cu ochii în flăcări. Apoi povesteşte cum l-au ridicat doi oameni cu aripi şi l-au dus într-un loc minunat numit Micul Eden, în care, dacă ar fi stat mai mult de trei ore, nu s-ar mai fi putut întoarce. A trecut însă şi prin locuri înfricoşătoare, cărora le-a reţinut numele (Tzalmavet, Bor). S-a întâlnit cu Îngerul Morţii, de care s-a speriat îngrozitor.

Cel mai important, însă, este faptul că a „aflat” ce se va întâmpla cu lumea în viitor. În scurt timp, toată lumea va fi în război, apoi toţi se vor uni împotriva Israelului. Războiul va fi pornit de cineva cu numele Gog (Obama) şi va dura două săptămâni. Vor muri milioane de oameni. În videoclipul de mai jos, puteţi vedea relatarea integrală a lui Natan.

Sursa: infoalert.ro

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.