”Războiul” între consilierul Telcean și medicul Dincă ia amploare! De pe scările Primăriei Borșa, amenințările s-au mutat în mediul online!FOTO+VIDEO

borsa”Războiul” între consilierul Telcean și medicul Dincă ia amploare! De pe scările Primăriei Borșa, amenințările s-au mutat în mediul online!

În cursul zilei de ieri, jurnalmm.ro a prezentat lupta surdă care se duce între Valer Telcean, consilierul personal al primarului de Borșa și medicul stomatolog Horațiu Dincă, un doctor cunoscut în orașul de la poalele Pietrosului Rodnei. Conform declarațiilor lui Valer Telcean, sâmbătă, 15 august, medicul Dincă l-ar fi amenințat pe scările Primăriei Borșa, sugerând că-i va pregăti un flagrant la florăria unde lucrează soția sa. Se pare că disputa este departe de a se fi terminat, deoarece din ”natură”, injuriile și cuvintele grele între cei doi s-au mutat în mediul online, mai exact pe paginile lor personale de Facebook.

Valer Telcean, consilier personal al primarului de Borșa ne-a contactat pentru a ne spună că, după amenințările aduse la adresa sa de către doctorul Dincă Horațiu, medicul a postat pe pagina lui următoarele: „Chiar dacă folosesc un vehicul mic raportat la mutanții PSD și PNL, vigilența și activitatea mea, atât în calitate de cetățean, cât și în cea de președinte al organizației locale al Partidului Verde, deranjează într-atât de mult pe primarul PSD Timiș Ion Sorin și clica lui, încât au decis că e momentul de a mă reduce la tacere, pentru ca ei să-și pregătească aranjamentele alegerilor din 2016. Și o fac murdar, prin atacuri la persoană, prin denigrare, prin minciună, prin amenințări (a se vedea fotografiile atașate). Acesta este arsenalul prin care se apară ei de borșenii curați, care le văd mizeriile… Mesajul lor, către oricine care li se opune, este: „Supune-te sau taci, fiindcă altfel te reducem la tăcere”.

VEZI: ”Război” în Borșa, din cauza Facebook-ului, între consilierul personal al primarului și un doctor de renume!

Valer Telcean a declarat că îl roagă pe această cale pe doctorul Horațiu Dincă să comenteze pozele atașate acestui text, unde face dovada amenințărilor lansate de doctor la adresa sa, pe scările Primăriei Borșa. ”Poate așa o să scoți din context „prin denigrare, prin minciună, prin amenințări”, îi transmite Valer Telcean doctorului Dincă.

Ca răspuns la acest schimb de replici, Horațiu Dincă i-a spus: ”Valer, toată lumea știe ce hram porți și te rog să consideri intervenția aceasta ultimul contact personal pe care îl avem. După ce ai proferat nenumărate minciuni la adresa mea, după ce ai făcut nenumărate insinuări vis a vis de activitatea mea, asta ar fi cireașa de pe tort. Dacă tu ai martori că te-aș fi amenințat cu ceva, că aș fi spus ceva „flagrant la florărie”, de parcă florăria ar intra sub incidența legii funcționarilor publici, continuă show-ul… Dacă bunul simț nu te oprește, probabil că o instanță o va putea face”, i-a răspuns doctorul Dincă.

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. nu știu și nu doresc sa ma bag dar de când e instanta de judecata considerata amenințare? De când dinca l-a atacat pe primar, jurnalmm pare ca nu e tocmai imparțial.

  2. Domnul dinca sa-si vada de treaba lui primarul Sorin a facut in 3 ce nu au facut altii in 25 de ani de la revolutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.