RĂZBUNARE MAFIOTĂ la Sighetu Marmației. Poliţişti de frontieră, blocaţi în trafic şi bătuţi cu bâtele!

masinaCaz șocant sâmbătă seară în pasul Hera, pe drumul național 18. Doi agenți și un ofițer de la Poliția de Frontieră au fost bătuți crunt cu bâtele de mai multe persoane care se ocupă cu contrabanda cu țigări de proveniență ucraineană. Mai mult, mașina acestora a fost distrusă.

Incidentul s-ar fi produs în jurul orei 21.00 în pasul Hera între localitățile Petrova și Rona de Sus, scrie actualmm.ro. Polițiștii de frontieră, doi bărbați și o femeie, se deplasau cu un autoturism BMW proprietatea unui dintre aceștia spre casă, după ce au ieșit din schimb.

Din primele informaţii se pare că aceștia au fost blocați în trafic de un alt autovehicul. Din mașină au coborât mai multe persoane înarmate cu bâte. Acestea au lovit autoturismul în care se aflau polițiștii de frontieră și l-au distrus.

Nu s-au mulțumit cu atât. Indivizii i-au bătut și pe cei trei polițiștii cu bâtele. Toți trei au ajuns la Unitatea Primire Urgență a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

După incident atacatorii au dispărut. Se pare că unul dintre ei ar fi fost prins de polițiști și în acest moment ar fi internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighet. Ceilalți sunt căutați de autorități.

Se pare că atacatorii au fost prinși de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă ucrainene iar atacul de aseară ar fi avut ca scop răzbunarea.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.