Razie la Remetea Chioarului. Care a fost rezultatul acțiunii polițiștilor rutieri?

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șomcuta Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș au acționat pe raza comunei Remetea Chioarului în vederea asigurării condițiilor optime pentru siguranța publică.

Astfel că, polițiștii au efectuat activități specifice polițienești, fiind legitimate peste 40 de persoane și controlate peste 30 de autovehicule.

De asemenea, trei unități economice au fost supuse controalelor specifice, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale conform prevederilor H.G. 301 din 2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare ale Legii nr. 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Polițiștii au constatat 23 de abateri ale O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 6.620 de lei.

Acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor vor continua și în perioada următoare, fiind luate măsuri conform competențelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.