Razie pe şosele din Maramureş. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni

Vineri, 27 mai, în intervalul oara 07.00-13.00, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, cei ai Serviciului de Ordine Publică și Grupa Canină, au desfășurat o acțiune în mediile rurale din satele Vălenii Lăpușului, Trestia și Făurești, precum și pe DJ 109 F, DJ 171 și DJ 171 A care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silvic, a celor de natură judiciară, verificarea respectării regimului domicilierii şi reședintei, respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, verificarea modului de respectare a legislației privind deșeurile      .

Astfel, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane și în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale la Legea 61 din 1991, O.G. 34 din 2008 și O.U.H. 195 din 2002.

De asemenea, polițiștii au dispus reținerea a două certificate de înmatriculare.

Totodată, și Serviciul Rutier Maramureș, în colaborare cu Serviciul Rutier Sălaj și cu polițiștii din Șomcuta Mare și Ulmeni au executat acțiune în sistem cascadă pentru combaterea excesului de viteză.

Polițiștii rutieri au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale, din care 95 pentru nerespectarea vitezei legale. Unui număr de 32 de conducători auto le-au fost reținut permisul de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Tot în acest week-end, în zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Secției 7 Suciu de Sus, au organizat o acțiune având ca principal obiectiv prevenirea și combaterea faptelor ilicite ce se comit la regimul silvic, precum respectarea legislației rutiere. Polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei, fiind reținute un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.