RAZIE PE ȘOSELE la Borşa. 10 conducători auto au rămas fără certificatele de înmatriculare. AFLA ce verifica poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român au organizat o acţiune pe D.N.18, pe raza oraşului Borşa.

Activităţile de control au vizat autenticitatea seriilor/numerelor de identificare a autovehiculelor, legalitatea montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, corectitudinea datelor din certificatul de înmatriculare, concordanţa acestora cu datele şi caracteristicile tehnice ale autovehiculelor, deţinerea şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice. Au fost verificate peste 90 de autovehicule şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru defecţiuni tehnice. Valoarea amenzilor depăşeşte 23.000 de lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au retras 10 certificate de înmatriculare, pentru folii neomologate, anvelope uzate, inspecţie tehnică periodică expirată şi noxe peste limita admisă.

 Poliţiştii vor continua controalele în trafic astfel că şoferii care ştiu că au probleme cu maşinile trebuie să remedieze defecţiunile înainte de a porni la drum.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.