Razie pe șoselele din Maramureș. Care a fost rezultatul acțiunilor din Maramureșul Istoric?

Ieri, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu efectivele Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag și ale Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au acționat pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe D.N. 18 pe ruta Berbești-Sighetu Marmației-Rona de Sus și D.J. 186, tronsonul de drum Vadu Izei-Oncești

Din cele 58 de sancțiuni contravenționale aplicate în valoare totală de 23.925 de lei, 41 au fost pentru nerespectarea vitezei legale admise. Polițiștii rutieri au reținut trei permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și trei certificate de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune rutieră, respectiv punerea în circulație sau conducere unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, faptă prev. și ped. de art. 334, alin 1 din Codul Penal.

·

O altă acțiune a fost desfășurată pe raza de competență de polițiștii din Sighetu Marmației pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, a traficului ilicit de produse din tutun, a faptelor de apelare la mila publicului, precum și identificarea persoanelor care nu respect legislația rutieră în vigoare, aplicându-se cu fermitate prevederile legale în vigoare faţă de persoanele depistate.

Efectivele angrenate au procedat la legitimarea persoanelor, la verificarea autovehiculelor, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.935 de lei.

Polițiștii au constatat șase fapte de natură contravențională prevăzute de Legea 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, Republicată.

Au fost ridicate în vederea confiscării 30 de pachete de țigarete de diferite mărci, în valoare de 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.