RAZII PE ȘOSELE din Maramureş. Amenzi de 12 000 de lei pentru abateri rutiere

Vineri şi sâmbătă, la Cavnic şi la Seini, poliţiştii rutieri au derulat mai multe acţiuni pe drumurile publice, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la trafic prin neverificarea corespunzătoare a stării tehnice a autovehiculelor conduse.

Amenzile aplicate pentru cele 37 de contravenţii constatate, depăşesc suma de 12 000 lei. Totodată poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 12 permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri prezenţi la datorie şi pe alte artere de circulaţie din judeţ, au constatat mai multe infracţiuni rutiere, astfel:

La Baia Mare, un bărbat de 32 de ani, conducea un autoturism pe strada Şcolii  având permisul suspendat;

La Sighetu Marmaţiei, o femeie de 35 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Ea conducea un autoturism pe strada Pizza Libertăţii din municipiu, iar la o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător, două fetiţe s-au  angajat în fugă în traversarea străzii. Femeia a frânat, dar o fetiţă a căzut pe partea carosabilă şi s-a lovit, dar s-a ridicat şi a fugit mai departe. Femeia nu şi-a dat seama că a accidentat-o şi şi-a continuat deplasarea;

Pe strada Bisericii din Deseşti a fost depistat un bărbat de 44 de ani care conducea un autovehicul neînmatriculat;

Tot pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat este cercetat şi un tânăr de 24 de ani din Borşa. În plus acesta conducea autoturismul a cărui autorizaţie de circulaţie expirase, fără a deţine permis de conducere;

Şi la Şieu poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani fără permis de conducere iar azi dimineaţă la ora 01.40, pe strada Avram Iancu din municipiul Sighetu Marmaţiei un bărbat de 32 de ani a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele celor care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.