Reactii dupa Finala Campionatului National de Handbal Feminin

mirceaReactii dupa Finala Campionatului National de Handbal Feminin
 
Dupa esecul HCM-ului din meciul doi al finalei cu CSM Bucuresti(scor:17-20) am scris un text pe pagina de Facebook „Fan HCM Baia Mare”.Text pe care-l redau mai jos:
„Nu mai vreau sa-l vad pe Tone Tiselj antrenor la HCM ! 
In afara de intransigenta si disciplina n-a demonstat nimic de cand a venit la Baia Mare.Ba mai mult, a reusit sa dezbine lotul.In loc sa fie iubit este detestat de majoritatea fetelor.Din punct de vedere al tacticii de joc, fostul antrenor,Costica Buceschi, nu este cu nimic mai prejos decat el.
Cu un joc haotic,bazat mai mult pe improvizatii,cu incapatanarea de a tine pe banca jucatoare care pun suflet pentru club si folosirea altora doar pentru ca au un nume si un palmares nu poti obtine mari victorii.Domnule Tiselj,ia-ti banii si pleaca.Eu iti doresc succes, oriunde vei merge, dar nu te mai vreau antrenor la Baia Mare!”
Ma asteptam ca fanii HCM-ului sa reactioneze la aceasta postare. Intr-adevar, au existat destule comentarii si,asa cum e si normal, au fost si alte pareri care nu au coincis neaparat cu ceea ce am scris.Dar marea majoritate a celor care si-au exprimat opinia imi dau dreptate .
Din multimea de mesaje mi-a atras atentia unul,scris de catre Florina-Rada Florina, din care voi extrage un pasaj:
acum chiar le trebuie celor ce l-au gestionat(clubul), o strategie al naibii de puternica. Pentru ca o data ce pierzi oamenii buni sau partea de „piata” (sa vorbesc in termenii mei) cucerita, greu mai poti sa o recuperezi sau chiar deloc. Concurenta e mare…Nu ai voie sa pierzi intr-o anumita pozitie, nici 0,5% din ce ai castigat deja. Si nu de noi depinde asta. Pacat ca si din istoria romanilor nu intelegem ca faptul ca noi romanii n-am cucerit niciodata alte teritorii ci doar ne-am aparat cand am fost atacati, nu a fost tocmai bine. Daca o faceam, azi cuceream si noi, piete: economice, handbalistice, sportive, tehnice, turistice, am fi avut TUPEU si spirit de LUPTA si DECIZIE…Si acestea nu se deprind peste noapte. Dar si faptul ca pentru a continua, a evolua, n-ai ce sa te raportezi mereu la ce a fost (castig si pierderi). Ori ATACI PUTERNIC cand esti intr-o pozitie buna, cum eram si noi aici cu handbalul feminin (strategii si management ofensiv), ori te retragi si te reorientezi usor cu ce capacitati si resurse mai ai pana nu se epuizeaza totul (strategii defensive=bune o vreme daca sunt bine si atent gestionate, insa pe termen lung, caci nu poti recastiga ce ai avut intr-un an….). Sanse mai sunt. Depinde de managementul Clubului
 
Subscriu,doamna Florina-Rada Florina, cu mentiunea ca, sper ca proiectul inceput in handbalul feminin baimarean sa mearga inainte iar echipa sa ne ofere din nou satisfactii in meciurile din campionat si in periplurile europene !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.