Recidivă: Bărbat din Groși, prins de două ori în aceeași zi cu țigări de contrabandă! Polițiștii au confiscat 1.00o de pachete de țigări și aproape 5.000 de lei

tigari1Un bărbat din Groşii Ţibleşului a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta peste 1.000 pachete cu ţigări de contrabandă, de provenienţă ucraineană. Vineri, 11 decembrie, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei de la Biroul de Combatere a Contrabandei au organizat o acţiune pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care comit infracţiuni de contrabandă cu ţigări. Astfel a fost oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat din Groşii Ţibleşului. În urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au găsit în autoturism şi confiscat 260 pachete cu ţigări netimbrate în România, de provenienţă ucraineană iar pe numele bărbatului au întocmit dosar penal. Câteva ore mai târziu, acelaşi bărbat a fost depistat în trafic, în timp ce cu o altă maşină, transporta 750 pachete cu ţigări de contrabandă.

Ţigările, în valoare de 8.400 de lei, au fost confiscate. De asemenea, poliţiştii au ridicat în numerar 4.863 de lei, despre care există suspiciuni că ar proveni din activităţi infracţionale. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.