RECORD! 127 de şoferi sancţionaţi într-o singură zi în Baia Mare

rutier11Amenzi în valoare de aproximativ 30 000 de lei aplicate de poliţiştii rutieri  într-o singură zi

Ieri, 09 decembrie, poliţiştii rutieri care au acţionat pe raza municipiului Baia Mare au sancţionat 127 de conducători auto care nu au respectat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost întocmite două dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii maramureşeni au continuat ieri acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere care se produc pe raza municipiului Baia Mare. Poliţiştii au urmărit depistarea şi sancţionarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau care nu folosesc centura de siguranţă.

Astfel, poliţiştii au oprit pentru control 136 de autoturisme şi în urma verificărilor efectuate, au aplicat 127 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate este de 29 390 de lei.

De asemenea, poliţiştii au depistat în trafic două persoane care conduceau autovehicule, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lor poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.        

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.