Record de infectări cu COVID-19 în Maramureș. Coronavirusul face prăpăd. Vezi câte persoane au murit din cauza coronavirusului!

Record de infectări cu COVID-19 în Maramureș. Coronavirusul face prăpăd. Vezi câte persoane au murit din cauza coronavirusului!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

La nivelul județului Maramureș situația epidemiologică se prezintă, conform datelor existente la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, astfel:

Deces nr. 138 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati.

 2893 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
 116 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
 1354 pacienți vindecați;
 215 pacienți internați în spital;
 11 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
 536 pacienți externați la cerere cu test pozitiv;
 1454 persoane carantinate;
 23113 de teste efectuate până în prezent;
 157 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
 138 persoane decedate de la începutul pandemiei;
 Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică și pot interveni modificări.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 60 de misiuni. Cele 72 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară. La TELVERDE 0800 800 165 a fost primită o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate.

Au fost utilizate 29 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional 11 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 30 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară. stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.