RECORD la Borşa. Un tânăr din localitate ce nu deţine permis a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins de trei ori într-o săptămână conducând autovehicule

RECORD la Borşa. Un tânăr din localitate ce nu deţine permis a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins de trei ori într-o săptămână conducând autovehicule

 Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Prima dată când a fost depistat de poliţişti i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Acest aspect nu l-a împiedicat să urce din nou la volan şi să conducă. În momentul în care a fost prins a treia oară, în cursul aceleiaşi săptămâni, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, domiciliat în oraşul Borşa. Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar la data de 12 februarie a.c. a fost depistat de două ori conducând pe drumurile publice. Vineri, 14 februarie, cel în cauză a fost din nou surprinşi de poliţişti. De această dată emana halenă alcoolică, astfel că a fost testat cu aparatul etilotest şi transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, rezultatul fiind de 1.12 g/l alcool pur în sânge.

În baza probatoriului administrat de poliţiştii din Borşa, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.