Redirectionati cei 2% din impozitul anual pe salarii catre Asociatia Suporterilor „TOTI PENTRU FCM BAIA MARE”

toti pentru fcmRedirectionati cei 2% din impozitul anual pe salarii catre Asociatia Suporterilor „TOTI PENTRU FCM BAIA MARE”

UNUL DINTRE PRINCIPALELE OBIECTIVE ALE ASOCIATIEI PE TERMEN SCURT, (2-3 luni) ESTE REDIRECTIONAREA CELOR 2% DIN IMPOZITUL ANUAL DIN SALARII CATRE ASOCIATIA SUPORTERILOR.

Va rugam sa va rapiti putin timp si sa va ocupati cateva zeci de minute de acest aspect! Este foarte important!!!. Nu va costa nimic, iar acesti bani oricum merg la STAT.

Se completeaza de suporter sau sustinator doar la primul chenar, de sus(obligatoriu: nume, prenume, CNP, Str., Nr, Bl, Sc, Et, Ap, Jud., Telefon, Localitate), ANUL SE COMPLETEAZA CU 2015, deoarece calculul este ptr. anul anterior depunerii cererii, iar jos, in stanga la semnatura contribuabilului se semneaza de catre dmv, contribuabilul.

Asociatia Suporterilor”TOTI PTR. FCM BAIA MARE invita membrii ASOCIATIEI, dar si toti cei care iubiti fotbalul si doriti sa sprijiniti Asociatia Suporterilor sa descarcati acest formular 230, sau sa-l procurati de la TREZORERIA Baia Mare din centru, (la parterul incinteti Trezoreriei, la biroul de copiat acte se gasesc formularele 230). Formularul gata completat va rugam sa-l predati prin intermediul acestui nr de tel. 0747500951, sau la Clubul Asociatiei Suporterilor- Primavera Vlad-Cafe, cu intrare din B-dul Republicii (zona bisericii de langa spitalul judetean).

Multumim.
Asociatia Suporterilor”TOTI PENTRU FCM BAIA MARE”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.