Reguli noi pentru permisul de conducere. Decizia pe care toți șoferii o așteaptă

Reguli noi pentru permisul de conducere. Decizia pe care toți șoferii o așteaptă

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Vești importante pentru toți șoferii. Un deputat vrea să schimbe tot ce se știa despre permisul de conducere.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Dacă legea care îi poartă semnătura va fi aprobată, atunci puterea ar urma să fie în mâna conducătorilor auto. Ei vor avea de ales să facă un lucru care li se părea imposibil să se întâmple vreodată.

Decizie importantă pentru șoferi. Un deputatul de la AUR vrea să schimbe regulile în ceea ce privește suspendarea permisului auto. Mai exact, Dorel Acatrinei de la AUR a inițiat un proiect de hotărare. Această măsură le dă dreptul șoferilor cărora li se suspendă permisul de conducere să-și aleagă singuri perioada în care se aplică pedeapsa, într-un interval de un an.

Dorel Acatrinei este deputatul dar și patron de firmă de transport rutier. El ar urmări în acest fel modificarea Ordonanței de Urgență 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Măsura îi vizează atât pentru șoferii amatori, cât și pentru profesioniști, potrivit ziare.com

„În practica, sunt diverse situatii in care un conducator auto profesionist care a savarsit o contraventie la regimul rutier si poate sa stabileasca impreuna cu angajatorul perioada concediului de odihna si in acelasi timp sa trimita o cerere motivata organelor care aplica legislatia rutiera pentru ca sanctiunea complementara a suspendarii permisului auto sa fie amanata si aplicata intr-un interval de timp prestabilit de maxim 12 luni care sa nu atraga pedepse suplimentare pentru aceeasi fapta cum ar fi pierderea locului de munca sau/si a remuneratiei muncii”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Deputatul AUR explică măsura privind permisul auto

Deputatul AUR a explicat și de ce ar fi necesară o astfel de inițiativă. El a arătat că sunt situaţii în care familiile conducătorilor auto, când apare un eveniment neprevăzut şi nefericit – cum ar fi o înmormântare – sau un eveniment fericit – cum ar fi o nuntă sau un botez -, situaţii când este nevoie de multe drumuri cu maşina sau pentru rezolvarea problemelor care nu suferă amânare. Trebuie subliniat că o propunere similară a fost depusă şi în legislatura trecută de un fost ales al ALDE. În cele din urmă, propunerea nu a mai fost luată în dezbatere de parlamentari.

Deputatul Acatrinei este cel care a trecut în CV că știe să folosească telefonul mobil și platforma ZOOM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.