Reînscrierea lui Tăriceanu în PNL, salutată de liberalii din Maramureș

tericeanuMiercuri, 21 mai 2014, o surpriză de proporții a avut loc în PNL. Organizația liberală din Satu Mare s-a reîntregit cu un nume marcant și de notorietate în sânul liberalilor, respectiv fostul premier al României și ex-președinte liberal la centru, Călin Popescu Tăriceanu.

După gafele PNL din ultima perioadă, respectiv ruperea USL, ieșirea de la guvernare, excluderea din partid a celor care nu sunt de acord cu politicile lui Crin Antonescu, venirea lui Tăriceanu pare a fi o gură de oxigen pentru liberalii adevărați.

Și în Maramureș, revenirea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL este salutată de edilii din județ, dar și de lideri ai organizațiilor din teritoriu, precum și simpli membrii. Tăriceanu are șansa de a reda PNL demnitatea și forța de altă dată, iar reîntoarcerea lui alături de liberali ar putea însemna tocmai așezarea pe un făgaș normal și a scorului PNL privind alegerilor europarlamentare de duminică, 25 mai.

Călin Popescu Tăriceanu este, în PNL, alternativa așteptată și dorită de mulți dintre cei care n-au avut curajul să recunoască public că moftul de a ieși de la guvernare al lui Crin Antonescu nu este benefic partidului. Acum PNL poate să redevină un nume care să conteze pe scena politică românească, iar liberalii, în frunte cu Tăriceanu, au o nouă șansă de a reveni la guvernare și chiar de a da președintele țării, în noiembrie 2014. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.