Remediu NATURAL pentru arsuri, sforăit şi toxine – Dormi în ACEASTA poziţie

Problemele legate de somn şi capacitatea indivizilor de a se odihni sunt din ce în ce mai frecvente, iar lipsa odihnei corespunzătoare este strâns legată de apariţia depresiei, a problemelor ce ţin de circulaţie, stres şi acumularea kilogramelor în plus.

Experţii recomandă 7-8 ore de somn pe noapte, însă există şi alţi factori care merită luaţi în considerare. Calitatea somnului este strând legată de poziţia pe care individul o adoptă. John Douillard, expert în somnologie, sugerează că poţi îmbunătăţi calitatea somnului dormind pe parte stângă, îmbunătăţindu-ţi astfel sănătatea şi şansele de a trăi mai mult.

Dacă ai un stomac sensibil şi suferi adesea de arsuri, dormitul pe partea stângă te va ajuta să scapi de senzaţia supărătoare.

Modul în care inima ta funcţionează în timpul somnului poate fi sursa multor probleme de sănătate. Alege să dormi pe partea stângă pentru ca inima să nu depună efort suplimentar în timpul somnului.

Drenajul limfatic este, de asemenea, îmbunătăţit la persoanele care dorm pe parte stângă. Astfel, pe tot parcursul nopţii, organismul elimină mult mai uşor toxinele şi fluidul limfatic.

Dacă ai probleme cu sforăitul, află că poziţia adoptată pe timpul nopţii poate agrava sau ameliora această afecţiune. Dormitul pe partea stângă este eficient mai ales în cazul celor care suferă de apnee în somn.

Sursa: feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.