Remediul care face miracole pentru organism! Stoarce 1 lămâie și amestec-o cu 1 lingură de ulei de măsline. Consumați în fiecare dimineață. Mod de preparare

În articolul de astăzi vă vom arăta instrucțiuni pentru a face un remediu casnic simplu, care are o serie de efecte terapeutice. Conține doar două ingrediente. Tot ce trebuie să faci este să amesteci uleiul de măsline cu sucul de lămâie.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Veți avea nevoie de aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și suc proaspăt de la o lămâie. Se toarnă într-un castron și se amestecă bine cu o lingură. Și asta e tot!

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Împărțiți acest amestec în 3 până la 4 părți și consumați-l în timpul zilei, de preferință înainte de mese, pe stomacul gol.

Beneficiile pentru sănătate ale amestecului de suc de lămâie și ulei de măsline
1. Îndepărtează constipația
Această combinație ajută la hidratarea și lubrifierea mucoasei intestinale și, de asemenea, activează funcția vezicii biliare, ceea ce îmbunătățește semnificativ digestia.

De asemenea, conține o serie de antioxidanți care stimulează eliberarea de toxine din organism. Uleiul de măsline ajută la deschiderea canalelor hepatice, iar lămâia curăță pereții intestinului.

2. Protejează inima
Uleiul de măsline este bogat în acizi grași care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la eliminarea depozitelor de colesterol din vasele de sânge, protejându-vă astfel inima.

Amestecul conține, de asemenea, multe vitamine și substanțe care suprimă inflamația din organism. Se știe că inflamația cronică provoacă cele mai grave boli precum diabetul, hipertensiunea arterială sau cancerul.

3. Menține un ficat sănătos
Când ne simțim umflați, fără energie și obosiți, atunci avem prea multe toxine în corpul nostru. Iar ficatul este principalul organ de detoxifiere care elimină din corpul nostru cele mai multe toxine. Sănătatea lui este, așadar, baza unei bune condiții fizice.

Când ficatul tău este detoxificat, vei observa că aspectul tău s-a îmbunătățit, cercurile întunecate de sub ochi au dispărut, tenul tău este mai proaspăt și arăți mai tânăra.

4. Suprimă durerile articulare reumatice
Datorită efectelor sale antiinflamatorii, un amestec de lămâie și ulei de măsline este un remediu excelent pentru durere și artrită.

Consumați 1 până la 2 lingurițe din acest remediu natural în fiecare dimineață și nu va dura mult până când durerile articulare vor dispărea treptat.

5. Îmbunătățește calitatea părului, a unghiilor și a pielii
Consumul acestui amestec are, de asemenea, un efect pozitiv asupra calității părului, unghiilor și pielii.

Pentru a-i spori efectele asupra unghiilor, aplicați-l direct pe unghii și lăsați-l să acționeze timp de 5 până la 10 minute.

La rândul său, ajută părul să devină mai ferm, mai sănătos și mai strălucitor. De asemenea, acționează împotriva formării mătreții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.