Remediul-minune care curăţă arterele şi venele înfundate. Previne ateroscleroza, accidentul vascular cerebral, ischemiile, arterita, insuficienţa renală

Alimentația bogată în grăsimi saturate și zahăr, factorul ereditar, nivelul crescut de colesterol în sânge, consumul excesiv de alcool sau sedentarismul sunt doar câţiva dintre factorii de risc ai aterosclerozei, o afecțiune cardiovasculară caracterizată prin îngroşarea pereților vaselor de sânge.

Vasele de sânge – vene şi artere – ajung să se îngroaşe ca urmare a depunerii de grăsimi la acest nivel şi, de asemenea, îşi pierd elasticitatea. Aceste depuneri poartă numele de plăci de aterom. Ele îngreunează circulaţia sângelui și îi reduc fluxul, producând grave probleme de sănătate, precum accidentul vascular cerebral, boala cardiacă ischemică, boala arterială periferică, hipertensiunea arterială și insuficienţa renală.+

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

entru a preveni această afecţiune, este extrem de importantă schimbarea stilului de viaţă. Se recomandă renunţarea la fumat şi la consumul de alcool, practicarea regulată a oricărei forme de sport, adoptarea unei alimentaţii sănătoase bazate pe crudități și proteine bune. Este extrem de importantă reducerea până la eliminare a consumului de prăjeli, grăsimi animale și de zahăr.

În schimb, specialiştii recomandă să privilegiem în special fructele, legumele, condimentele şi peştele, care fac adevărate miracole pentru vasele înfundate: usturoi, struguri, mere, pere, afine, sfeclă, spanac, fructe de mare, pește gras.

Maceratul de ceapă în vin face adevărate minuni pentru arterele şi venele înfrundate. Iată cum se prepară şi cum se administrează: se toacă mărunt patru-cinci cepe roșii și se toarnă peste ele un litru de vin alb. Se lasă la macerat până a doua zi, apoi se strecoară.

Între timp, se fierbe la foc mic un alt litru de vin alb cu 250 g de rădăcina de pătrunjel și două legături de frunze de pătrunjel. Se fierba până scade la jumătate. După ce s-a răcit, se strecoară compoziția și se amestecă cu maceratul de ceapă.

Peste cele două preparate, se adaugă 150 – 200 ml de miere de albine. Produsul se depozitează într-un borcan care trebuie închis ermetic şi se lasă la macerat timp de o săptămâna. De câteva ori pe zi, trebuie agitat. În final, se strecoară încă o dată totul. Se păstrează la rece. Se administrează câte o linguriță pe zi, cu o jumătate de ora înaintea meselor principale.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.