„Renovăm o casă, dăruim acasă”

12966754_10208174193584638_1620920840_nClubul Rotaract Baia Mare a finalizat lucrările de renovare și modernizare a Casei de Tip Familial Nr. 4 din Baia Mare. Această acțiune, denumită „Renovăm o casă, dăruim acasă”  este o continuare a proiectului caritabil „Bănuț pentru Suflețel” și s-a desfășurat pe parcursul a 4 săptămâni. Lucrările au fost realizate de membrii clubului Rotaract Baia Mare, care au renovat în total 5 încăperi, un living, două băi, bucătăria și holul, precum și restaurarea în întregime a tuturor pieselor de mobilier. În plus, s-au achiziționat dotări pentru spațiile reabilitate.

Chiar dacă acești copilași nu au o locuinţă proprie şi o familie care să îi sprijine necondiționat, atât la bine cât și la greu, noi am încercat să le oferim acestor tineri speranţa că în jurul lor există o comunitate căreia îi pasă de ei. Am reuşit să le îndeplinim dorinţa de a avea o casă primitoare şi nou amenajată, utilată și dotată cu strictul necesar. Copiii au înţeles că cei care îi înconjoară le sunt aproape, şi suntem siguri că întreaga comunitate va contribui la perpetuarea acestui exemplu pozitiv.

Dorim pe această cale să aducem mulțumiri sponsorului nostru principal Aramis Feeling, dar și celorlalți sponsori fără de care acest proiect nu putea fi dus la bun sfârșit: 4Brands, General ID, Yes Agency, SevenStudio, CMC, STILAURA, Log Out, Adal si Florăria Magnolia Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.