Restricții de Crăciun și Revelion.  „Vor fi obligatorii, trebuie respectate de toți românii”

Restricții de Crăciun și Revelion.  „Vor fi obligatorii, trebuie respectate de toți românii”

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Klaus Iohannis a vorbit, vineri, despre restricțiile valabile în România pentru Crăciun și Revelion.

Oferta de REVELION  2020 la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Restricții Crăciun și Revelion. Președintele Iohannis a subliniat faptul că toate restricțiile care sunt acum în vigoare vor rămâne valabile și de Crăciun și Anul Nou și că ele sunt obligatorii pentru toți.

Restricții Crăciun și Revelion. „Am observat că foarte multă lume este interesată să ştie ceva fi de Crăciun şi Anul Nou. Pot să vă spun ce va fi: restricţiile, toate restricţiile care sunt acum în vigoare, rămân în vigoare şi de Crăciun şi de Anul Nou.

Aceste restricţii nu sunt facultative. Aceste restricţii sunt obligatorii. Este interesul fiecărui român să respecte aceste restricţii dintr-un motiv simplu: ca să nu ajungă el sau copilul lui sau părintele lui în spital.

Aceste măsuri sunt gândite pentru a ne proteja de boală. Ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare, organizate de MAI. Pentru cei care nu înţeleg vorba bună, vor avea surpriza neplăcută să fie amendaţi. Restricţiile nu sunt doar aşa ca să fie şi respectarea lor este obligatorie.

Cred că majoritatea românilor înţeleg rostul acestor restricţii, înţeleg rostul măştii, distanţării. Toate acestea sunt pentru a ne proteja de boală. Este foarte clar un lucru pe care-l observăm pe zi ce trece: aceste măsuri sunt corecte.

Cu toţii vedeţi datele care se comunică oficial. Nu am scăpat de pandemie. Avem în fiecare zi mii de persoane care s-au infectat, însă numărul de la o zi la alta nu mai este în creştere, cum din păcate a fost exemplul în noiembrie.

Lucrurile s-au stabilizat şi se poate observa chiar o mică scădere, însă să nu o înţelegem greşit. Nu este momentul pentru relaxare. Chiar dacă începe campania de vaccinare, până când nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm.

În timpul sărbătorilor, de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreţi să vă fie bine, staţi acasă cu familia”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat, vineri, o vizită la Centrul național de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Șeful statului a precizat că primele doze de vaccin anti-Covid vor ajunge în România imediat după Crăciun. În primă fază, vom primi 10.000 de doze ce vor fi administrate personalului medical. În a doua etapă vor fi administrate personalului esențial.

Din luna ianuarie, vom începe să primim câte 100.000 de doze pe săptămână, a mai precizat președintele Iohannis.

„Dozele de vaccin vor începe să vină imediat după Crăciun. Aici, la Cantacuzino, s-a creat un centru special. Toate dozele vor veni iniţial de aici vor fi distribuite în ţară. Este impresionant ce s-a realizat de la ultima vizită pe care am făcut-o împreună. Din ianuarie vin doze mai mari. cel puțin 100.000 de doze pe săptămână martie, aprilie, mai, va fi vaccinată populația. Până în vară e posibil sa scăpăm de pandemie”, a mai spus Iohannis.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.