Restricții dure în mai multe localităţi din MARAMURES. Vezi noile decizii ale CJSU pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus

Restricții dure în mai multe localităţi din MARAMURES. Vezi noile decizii ale CJSU pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Prefectul Vlad-Emanuel Duruș, președintele CJSU Maramureș menționează că s-au primit ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru următoarele unități administrativ-teritoriale:

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

orașul Tăuții Măgherăuș, cu localitățile aparținătoare Tăuții Magherăuș, Băița, Nistru, Bușag, Merișor, Bozânta Mare și Ulmoasa, respectiv comuna Șișești cu localitățile aparținătoare Șișești, Plopiș, Dănești, Șurdești, Negreia, Bontăieni, Cetățele. Măsurile și restricțiile impuse prin prelungirea carantinei zonale a acestor localități sunt cuprinse în ordinele semnate de către Secretarul de Stat, Dr. Raed Arafat.

Ele intră în vigoare din această seară și sunt valabile pentru o perioadă de 7 zile, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială.

În funcție de evoluția situației epidemiologice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, dar și pentru soluționarea unor probleme deosebite pot fi stabilite și alte măsuri prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.