Restricţii dure în Maramureș. Încă o localitate din judeţ intră în carantină zonală, din cauza infectărilor.Descarcă AICI declaraţia pe propria răspundere pentru a ieşi din localitate

Restricţii dure în Maramureș. Încă o localitate din judeţ intră în carantină zonală, din cauza infectărilor.Descarcă AICI declaraţia pe propria răspundere pentru a ieşi din localitate

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Instituire carantină zonală pentru localitatea Rona de Jos

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a declarat că s-a primit ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat privind instituirea măsurii de carantinare zonală a localității Rona de Jos.

Aceasta va intra în vigoare de astăzi, 24 februarie a.c., începând cu ora 19.00, pentru o perioadă de 14 zile. Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate de către locuitorii localității Rona de Jos, dar și de către cetățenii care vor tranzita zona carantinată în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru.

Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

Descarcă AICI declaraţia pe propria răspundere pentru a ieşi din localitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.