Restricții în România. De unde poti achiziționa mâncare după ora 18:00

În majoritatea municipiilor din România vor scurta programul pentru clienții, prin urmare românii au început să caute alte modalități pentru a-și face cumpărăturile.

Restricții în România. Românii au diferite variante prin care își pot achiziționa mâncare după ora închiderii magazinelor, mai exact ora 21:00 în timpul săptămânii și ora 18:00 în weekend.

Ce servicii livrează de la principalele magazine:

  • Magazinele Auchan livrează la domiciliu prin serviciul propriu, cu mențiunea că produse proaspete sunt disponibile doar în București și localitățile limitrofe. De la Auchan puteți comanda și prin Glovo sau Foodpanda. Magazinul are și „Click & Collect”.
    Magazinele Carrefour livrează la domiciliu prin Bringo. Acest hypermarket are și serviciul „Click & Collect”
  • Magazinele Cora livrează la domiciliu prin Glovo, Foodpanda și serviciul propriu de livrare. În plus, magazinul are serviciul de ridicare din spațiul drive.
  • Magazinele Kaufland livrează la domiciliu prin Glovo, Food Panda și Tazz by eMag.
  • Magazinele Penny. livrează la domiciliu prin Glovo.
  • Magazinele Mega Image livrează la domiciliu prin serviciul propriu și Tazz by eMag.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 348 din 25 martie 2021, în toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20:00 – 5:00, iar magazinele se închid la ora 18:00. Dacă incidența este de peste 7,5/1.000 locuitori, atunci programul este valabil pentru toate zilele săptămânii.

Curierii de produse alimentare fac excepție. (2) Prin excepție de la prevederile alin. (1), în intervalul orar 21:00-5:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. (5) Prin excepție de la prevederile alin. (3) și (4), în intervalul orar 18:00-5:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu. Mai jos puteți citi cum puteți cumpăra de la principalele hypermarket-uri în București și localitățile limitrofe din Ilfov*.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.