Rețetă pentru îmbunătățirea circulației cerebrale – Amestecați 500g afine cu 350g miere naturală, 150g hrean ras și …

Două dintre cauzele principale ale accidentului cerebrovascular sunt ateroscleroza și hipertensiunea. Din cauza acestora de dezvoltă paralizia, se pierde atenție, scade vederea, se perturbă mișcarea și echilibrul și apare accidentul vascular cerebral. Bolile vasculare cronice ale creierului se numesc encefalopatie discirculatorie.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Nu ignora simptomele

Simptomele encefalopatiei discirculatorie se dezvoltă lent și nu întotdeauna sunt vizibile, de regulă le observăm mai ușor la alții. Adesea, pacientul însuși nu le acordă prea multă atenție.

Printre simptomele acestei boli poți observa să începi să nu-ți amintești anumite situații sau lucruri, că unele cărți devin neinteresante și îți este dificil să stăpânești un nou program de computer. Te justifici fără a încerca să înțelegi de unde provine absența și interesul scăzut.

Atunci când unei persoane îi devine dificil să-și îndeplinească îndatoririle obișnuite, este timpul să se gândească la următorul lucru: dacă deteriorarea vaselor de sânge ale creierului nu este tratată, va cauza consecințe ireversibile și totul se va termina cu o scădere prematură a inteligenței care poate progresa rapid și poate ajunge la o stare de neputință.

Afectarea activității motorii și mersului pe jos – O altă consecință a bolilor vasculare cronice ale creierului.

Un mers obositor și greoi nu este deloc apanajul bătrâneții: dacă circulația cerebrală este afectată, poate apărea chiar și la o persoană destul de tânără. Dacă nu există durere de picioare, paralizie a membrelor sau afectare a echilibrului, acest tip de mers dă un diagnostic clar de boli vasculare cronice ale creierului.

Deseori, motivul este faptul că, tensiunea arterială fiind scăzută, arterele mici se întăresc și aportul normal de sânge către diferite părți ale creierului este întrerupt. Pe lista factorilor de risc găsim obezitatea, nivelurile ridicate de colesterol din sânge și fumatul.

Amestecați 500 grame afine cu 350 grame miere naturală.Adăugați și 1 rădăcină rasă de hrean (aproximativ 150g) și amestecați bine bine folosind cu mixerul / blenderul. Transferați compoziția în borcane care se închid etanș și țineți-le la frigider.

Luați din acest amestec de 3 ori pe zi, după mesele principale. Consumați câte 2-3 lingurițe cu un pic de ceai cald / fierbinte.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.