Reţinere ca în filmele de acţiune! Traficanți de droguri din Baia Mare prinși de mascați pe strada Baia Mare din Dej – FOTO/VIDEO

perchezitii-Dej-mascati-11O intervenție cu mascați s-a desfășurat aseară, în jurul orei 21, pe DN1C, la ieșire din Dej. Se pare că aceștia au căutat droguri.

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut aseară, pe strada Baia Mare, la ieșire din Dej spre Urișor. Polițiști, criminaliști, mascați DIICOT și polițiști de la frontieră, cu toții au intervenit aseară, în jurul orei 21, la o acțiune antidrog. Din informațiile Dej24.ro, aceștia au oprit cel puțin un autoturism înmatriculat în județul Maramureș și au căutat substanțe interzise, ajutați fiind de câinii specializați în depistarea drogurilor.

Acțiunea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) și a celor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate a durat mai bine de o oră și jumătate, timp în care autoturismul tras pe marginea drumului a fost scotocit și ”puricat” până la cel mai mic detaliu.

perchezitii-Dej-mascati-66Martorii spun că au fost găsite droguri, însă structurile implicate în acțiune nu au oferit detalii despre caz până la această oră.

La acțiune au participat atât polițiști de la rutieră, cât și criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Dej.

Sursa+Foto: dej24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.