Reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt

catuseÎn urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr din Baia Mare bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. El urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile de documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au dus la identificarea unui tânăr de 25 de ani din municipiu, bănuit de comiterea unui furt dintr-un apartament situat pe strada Păltinişului.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 09 aprilie a.c., băimăreanul a profitat de faptul că uşa de acces a fost lăsată neasigurată şi a pătruns în locuinţă de unde a sustras un telefon mobil. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 1 800 de lei.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.