Reţinut de poliţişti şi cercetat pentru comiterea unei tâlhării

arestat2Operativitatea poliţiştilor de ordine publică şi stăpânirea de sine de care a dat dovadă victima unei tâlhării, care a reuşit să ofere poliţiştilor suficiente semnalmente ale agresorului, au dus la identificarea în scurt timp a unui bărbat bănuit de comiterea tâlhăriei. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

 În noaptea de 29/30 mai, în jurul orei 02.30, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unei tâlhării. Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Copalnic Mănăştur, a declarat că în timp ce se afla la intersecţia străzii Universităţii cu strada Luminişului din municipiul Baia Mare, o persoană necunoscută l-a deposedat prin violenţă de un portmoneu în care avea suma de 285 de lei.

În cel mai scurt timp, la locul faptei s-a deplasat un echipaj de poliţie care a demarat activităţile de cercetare şi investigare. Cu toate că victima era speriată de ceea ce s-a întâmplat, a reuşit să reţină şi să ofere poliţiştilor semnalmentele agresorului, astfel că, în urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani din Chelinţa, care corespundea descrierii făcute de tânărul tâlhărit. Bărbatul a recunoscut că a smuls portmoneul şi a fugit. O parte din suma sustrasă a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.