Reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu

Polițiștii orașului Tăuții Măgherăuș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat din oraș, cercetat pentru comiterea infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinului de protecție provizoriu.

În fapt ieri, 22.05.2024, Poliția orașului Tăuții Măgherăuș a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat nu ar respecta ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, întorcându-se la domiciliu.

La fața locului a fost identificată victima, o tânără de 27 de ani. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că împotriva soțului său a fost emis ordin de protecție provizoriu, însă acesta nu respectă obligațiile impuse prin aceea că s-ar fi întors la domiciliu și ar fi amenințat-o.
În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un Ordin de Protecție Provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin Ordinul de Protecție provizoriu”, faptă prevăzută și pedepsită de prevederile Legii nr 217/2003 R., privind prevenirea și combaterea violenței domestice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.