REȚINUȚI PENRU TRAFIC DE HEROINĂ

droguriPolițiștii de combatere a criminalității organizate din Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T.  au efectuat 15 percheziții în București, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc./ 8 persoane au fost reținute.

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial București au efectuat 15 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic de heroină.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 850 de grame de heroină,  un cântar electronic, 24.585 de euro, 322.510 lei, 28 de telefoane mobile și un autoturism în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Din cercetări a reieșit că gruparea infracțională era bine organizată, fiecare membru având atribuții clare, pentru distribuirea de heroină în municipiului București.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma administrării probatoriului, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere și distribuire de droguri de mare risc, iar ulterior au fost arestate preventiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.