„Revelionul Băimărenilor” Traficul rutier în Centrul Vechi restricţionat!

baia-mareAutorităţile administraţiei publice locale au decis restricţionarea traficului rutier în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare, în data de 31 decembrie a.c., de la ora 22.00 – până la ora 01.00 în ziua de 1 ianuarie 2016. Măsura a fost luată pentru buna desfăşurare a manifestării „Revelionul Băimărenilor”, respectiv trecerea în noul an, în scopul de a evita producerea de blocaje în trafic sau de accidente rutiere.

Conducătorii auto pot alege pentru a se deplasa spre Centrul Nou următoarele trasee alternative: Str. Horea-Str.Andrei Mureşanu-Str. Gheorghe Şincai-Str.Culturii; Podul Viilor-Str.Şteampului-Str. Gheorghe Şincai-Strada Culturii; Str. Minerilor-Str.Victoriei-Bd.Unirii; Str. Minerilor-Str.Victoriei-Aleea Independenţei-Str. Culturii-Bd. Bucureşti.

Angajaţii Direcţiei Poliţiei Locale Baia Mare au luat măsurile necesare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, dar şi de monitorizare a circulaţiei rutiere pe perioada desfăşurării manifestării incluse în programul „Iarna Băimăreană 2015”. După terminarea programului de la scenă şi a focului de artificii, se va proceda la salubrizarea zonei şi reluarea traficului rutier.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.