REZULTAT EXCELENT LA COMPETIȚIA DE DESCARCERARE ȘI ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT

Echipa reprezentativă a I.S.U. Maramureș s-a clasat pe un meritoriu loc IV la competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat, care s-a desfășurat în perioada 3-5 septembrie, în municipiul Oradea, județul Bihor. La startul concursului s-au aliniat 12 echipe reprezentative ale inspectoratelor județene pentru situaţii de urgenţă care au câştigat fazele zonale, municipiului Bucureşti,  Facultăţii de Pompieri, respectiv Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti. Concursul  a cuprins două probe: “Descarcerarea din vehicule” şi “Acordarea primului ajutor calificat”.

Echipajul pompierilor maramureșeni, format din plt. adj. Angela Cărăuş- șef lot, plt. maj. Gelu Pop, plt. Ciprian Moldovan și plt. Ionel Dumitraş– paramedici, a concurat în proba de acordare a primului ajutor calificat. Echipa a demonstrat că are deprinderi și cunoștințe solide, iar calificarea la etapa finală a concursului nu a fost întâplătoare. De altfel, reprezentativa maramureșeană s-a clasat înaintea echipelor unor județe cu mult mai multă experiență în domeniu.  

Lt.col. Ioan Mureșan, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, a urmărit concursul la fața locului și i-a felicitat pe componenții lotului pentru rezultatul excelent obținut la această ediție a competiției.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.