REZULTATE COMPETIȚIE DESCARCERARE

isuuIeri, 12.06., în Baia Mare s-a desfășurat Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, etapa a II-a, zonă. La întrecere au  participat echipaje de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Bistrița, Cluj, Satu Mare, Sălaj și Maramureș. Concurenții au avut de parcurs două probe: DESCARCERAREA DIN VEHICULE” și ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT.

 Competiția a fost intens disputată. Pe parcursul acesteia toate echipajele au dovedit că sunt foarte bine pregătite, evoluând în cadrul unor scenarii deosebit de complexe, pe o vreme caniculară. La final, clasamentul a fost următorul:

–          Cea mai bună echipă de servanți: I.S.U. CJ

–          Cea mai bună echipă de paramedici: I.S.U. SJ

–          Cel mai bun comandant de echipaj: plt. maj. Râpan Ciprian, I.S.U. CJ

Pe probe clasamentul a fost următorul: la proba de acordare a primului ajutor calificat locul I I.S.U. MM, locul II I.S.U. CJ, locul III I.S.U. SJ, iar la proba de descarcerare din vehicule locul I I.S.U. CJ, locul II I.S.U. SJ, locul III I.S.U. MM.

Echipa de descarcerare a I.S.U. CJ și cea de prim ajutor a I.S.U. MM s-au calificat pentru etapa națională, care va avea loc în județul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.