Roata de rezervă a unui autoturism, ascunzatoare pentru tigări

roataderezerva1Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale  unui autoturism ,aproximativ 500 pachete de ţigări,  de provenienţă ucraineană

Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar ţigările în valoare de aproximativ 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

 

În  această dimineaţă, în jurul orei  5.00 s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, M. Ion cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale autoturismului cantitatea de 480 pachete de ţigări,  de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.