Rockstadt Extreme Fest 2016

headere-ref-2016-teaserMY DYING BRIDE, CARACH ANGREN, BUCOVINA, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS si  INDIAN FALL, primele confirmari

Rockstadt Extreme Fest 2016

 

My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall sunt primele trupe de pe posterul ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, editia cu numarul patru, festival ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Totodata, incepand de astazi, 1 septembrie, ora 17.00, vor fi puse in vanzare abonamentele!!

ref_2016_teaser-poster (1)Pana in data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibila mai jos. Pana in acea data vom putea anunta noi formatii confirmate.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de PRESALE.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

  • Presale 1 – 130 Ron , perioada 01.09 – 15.09.2015
  • Presale 2 – 160 Ron , perioada 16.09 – 27.12.2015
  • Presale 3 – 190 Ron , perioada 28.12.2015  – 04.03.2016
  • Presale 4 – 220 Ron , perioada 05.03 – 10.07.2016
  • Presale 5 – 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
  • VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 Ron

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

 

Pana in acest moment sunt confirmate:

MY DYING BRIDE, una din cele mai de succes si longevive formatii de doom metal, se intoarce in Romania cu un nou album, al 12-lea din cariera, intitulat Feel The Misery. Cu un setlist de 75 de minute, My Dying Bride vor include in recitalul de la Rockstadt Extreme Fest o calatorie discografica ce va surprinde inclusiv piese clasice din repertoriul grupului brtanic. Acesta va fi si primul show din Romania alaturi de Calvin Robertshaw, primul chitarist din cariera trupei, artist ce declara despre noul album: ‘Este cu siguranta cel mai heavy si intunecat album My Dying Bride, aniversand 25 de ani de cariera intr-un stil aparte.’

Inapoi in Romania dupa o pauza de doi ani, perioada ce a vazut lansarea unui nou material discografic dar si colaborarea claparului Ardek cu Peter Tagtgren (Hypocrisy) si Till Lindemann (Rammstein) – pentru proiectul Lindemann – CARACH ANGREN, una din cele mai de succes trupe contemporane afiliate curentului muzical extrem, revine la Rockstadt Extreme Fest pentru un nou show conceptual ce promoveaza totodata cel mai recent album, This Is No Fairytale, proiect pentru care grupul olandez a colaborat cu artistul grafic Costin Chioreanu pentru prezentarea conceptului video.

O premiera aparte, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS pot fi descrisi ca un bufet muzical de grindcore dance music, a carui scop este de a ridiculiza piese consacrate, pornind de la coveruri grindcore dupa Europe, Real 2 Real sau Modern Talking si culminand cu recenta lansare a unui album de ‘colinde’ intr-un stil la fel de nonconventional.

Cunoscand o ascensiune incredibila pe plan national, Bucovina revine la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou album a carui inregistrari au loc chiar in aceasta perioada. Showul Bucovina va fi unul special, formatia avand in plan un setlist de 60 de minute.

Ultima confirmare de astazi, INDIAN FALL, si ei revenind la Rockstadt Extreme Fest cu un nou material discografic ce va fi promovat in prima faza in cadrul unui turneu national programat in luna octombrie a acestui an, impreuna cu formatiile Code Red si W3 4R3 NUM83R5.

 

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.