“România moare!” Semnalul de alarmă cu privire la viitorul ţării

romania_unire_moldova_58873400Un comentariu publicat de Paul Wood pe site-ul Romania-Insider.com atrage atenţia asupra ratei mici a naşterilor din ţara noastră şi a numărului mare de avorturi, autorul concluzionând că în acest ritm “România moare” şi că ţara noastră va trebui “să se gândească în curând” la importarea unui număr mare de imigranţi.

“România moare. Numărul naşterilor este prea mic pentru a menţine populaţia, numărul avorturilor este foarte mare, deşi este mai mic decât a fost, milioane de oameni au plecat şi alte milioane vor să plece. România va trebui în curând să se gândească dacă să importe un număr mare de imigranţi şi dacă da de unde şi unde îi va duce”, scrie Paul Wood în romania-insider.com.

Autorul articolului îi laudă pe românii din Marea Britanie, despre care afirmă că “în cea mai mare parte aduc beneficii Marii Britanii”, precizând că “o mică parte dintre imigranţii români comit infracţiuni” în Marea Britanie. “Românii sunt, în cea mai mare parte, imigranţi foarte buni”, conchide Paul Wood.

Autorul laudă faptul că, datorită Uniunii Europene, “dreptul la muncă al românilor în Marea Britanie este foarte sigur”.

În privinţa discriminării, Paul Wood vede ca “straniu faptul că românii se plâng de discriminare” din moment ce, în opinia sa, “majoritatea urăsc ţiganii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.