ROMÂNIA, ȚINTA ATACURILOR JIHADIȘTILOR. PROFEȚIILE APOCALIPTICE ALE STATULUI ISLAMIC

România pe lista neagră a teroriștilorStatul român se află printre cele 60 de țări care fac parte din ”Coaliția diavoluilui”,care luptă împotriva Statului Islamic.

Într-un video publicat de gruparea teroristă,Statul Islamic pe rețelele de socializare,România este avertizată că urmează să fie atacată de ISIS. În videoclipul care durează aproximativ patru minute, rulează 60 de steaguri ale țărilor despre care organizația teroristă afirmă că fac parte dintr-o coaliție globală care luptă să-i distrugă, informează Mediafax.ro.

Dintre cele 60 de țări enumerăm: SUA, Republica Moldova, Franța, Marea Britanie și Canada. Clipul video a fost vizionat marți pe Centrul Media Al-Hayat care aparține Statului Islamic. De asemenea, din ”Coaliția diavolilor” mai fac parte România, Japonia, Malta, Israel și Ucraina. În video vorbește o persoană cu un accent american, care susține că Statul Islamic și-a mărit Califatul, ajungând să depășească Marea Britanie și de opt ori suprafața teritorială a Belgiei.

Pe parcursul înregistrării video, apare și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, precum și predecesorii săi, George W. Bush și Bill Clinton. Profețiile islamiștilor se bazează pe puterea divină a lui Allah în numele căruia se comit atentatele, adăugând că acțiunile lansate împotriva lor nu le vor diminua membrii grupării.

”Vă vom număra steagurile. O să ardeți în flăcările războiului”, amenință în clipul video teroriștii. Statele Unite conduc o coaliție care timp de un an de zile a efectuat raiduri aeriene în Irak și Siria, pentru a distruge pozițiile armatei ISIS. Din această coaliție fac parte Iordania, Turcia, Polonia, dar și statele care au fost neutre în conflictul sirian. Recent, un incident aviatic produs marți, în apropiere de granița Siriei, între Rusia șiTurcia a deteriorate relațiile dintre cele două state. Erdogan, liderul turc, a declarat că piloții avionului de vânătoare au fost atenționați de serviciile turce că au încălcat spațiul aerian, aceștia nu au schițat niciun răspuns. La rândul său, Vladimir Putin a infirmat aceste informații, susținând că prin distrugerea aparatului de zbor, Turcia a demonstrat că susține interesele teroriștilor. Membrii NATO au venit în sprijinul statului turc, solicitând celor două țări să soluționeze conflictul cât mai civilizat, fără intervenții militare.

Sursa: blastingnews.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.