ROMANIAN BAJA CAMP” ediţia a II-a – etapă din cadrul Campionatului Mondial de Rally Raid

Afis eveniment În perioada 13-15 iunie 2014, în Maramureş, are loc evenimentul sportiv „ROMANIAN BAJA CAMP” ediţia a II-a, eveniment cuprins în calendarul sportiv al anului 2014 al A.C.R. Este vorba de o etapă din cadrul Campionatului Mondial de Rally Raid şi motocross cu participare internaţională. Evenimentul se adresează atât sportivilor rally-raid şi off-road, cât şi doritorilor de adrenalină şi aventură care au în dotare un ,, agregat ” fie moto-quad, fie auto, capabil să parcurgă un traseu variat, cu toate tipurile de teren: drumuri forestiere, treceri prin pădure, pe câmp deschis, prin vaduri cu apă curgătoare, etc..

„Salut organizarea unor astfel de evenimente în Maramureş, mai ales când este vorba despre o etapă naţională sau internaţională a unui eveniment sportiv. Judeţul nostru este unul cu un potenţial turistic deosebit şi promovarea lui prin orice mijloace este necesară. Sunt convins că participanţii la acest eveniment vor avea parte de trasee spectaculoase, de peisaje mirifice şi de o primire cum numai în Maramureş găseşti, fapt ce îi va convinge să viziteze judeţul nostru şi în scop turistic, cu prietenii ori familia”, a punctat senatorul Sorin Bota.

Startul festiv al evenimentului va avea loc vineri 13.06.2014, de la ora 13.30, din Piaţa Millenium a Municipiului Baia Mare.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.