Românii care i-au uimit pe britanici. Au făcut o avere furând din supermarket, ce metodă foloseau

Românii care i-au uimit pe britanici. Au făcut o avere furând din supermarket, ce metodă foloseau

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Un alt episod rușinos din seria românii care i-au uimit pe britanici.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ce metodă au folosit pentru a face o avere furând din supermarketuri și cum au reușit, în cele din urmă, oamenii legii să îi prindă.

Suntem deja celebri în străinătate pentru metodele ingenioase de a face rost de bani. Din nefericire, vorbim despre furturi, înșelăciuni sau cerșetorie. Un nou episod rușinos din seria „românii care i-au uimit pe britanici” a apărut în presa din Regatul Unit. Un grup de conaționali a reușit să fure produse, a căror valoare depășește pragul de 16.000 de lire sterline, din supermaketurile din toată țara. Nu asta este partea ce i-a șocat pe oamenii legii, ci planul pus la punct de ei și aplicat în fiecare dintre cele peste 80 de „lovituri” date. Potrivit anchetatorilor, românii făceau un adevărat tur al Marii Britanii, furând din magazine. Au fost prinși, în cele din urmă, după analiza, cadru cu cadru, a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în centrele comerciale. Așa și-au dat seama polițiștii că aveau de-a face cu o rețea de hoți ce acționa în mai multe regiuni ale țării.

Românii care i-au uimit pe britanici au fost arestați în urma unor raiduri organizate de Poliție, în cursul anului trecut. În locuințele lor, oamenii legii au găsit și recuperat mai multe bunuri furate, precum parfumuri, sticle cu alcool, aparate de ras și scutece pentru bebeluși. Anchetatorii au mai confiscat din posesia românilor și trei autoturisme, folosite „pe teren”, la comiterea infracțiunilor.

Ce metodă foloseau pentru a fura din supermarketuri fără a fi observați

Metoda folosită de hoții români era simplă, dar eficientă. În timp ce unii declanșau, în mod intenționat, alarmele din centrul comercial, pentru a distrage atenția personalului de securitate, ceilalți își vedeau liniștiți de furat, ieșind fără probleme din magazin. Potrivit informațiilor oferite de Poliția Cheshire, furau cartușe de imprimantă, aparate de ras, produse cosmetice și, în general, orice produs puteau vinde apoi, cu ușurință. Cei șase bărbați – Nicolae Ilea, în vârstă de 36 de ani, Alin Mihai, în vârstă de 27 de ani, Florin Costea, în vârstă de 51 de ani, Ștefan Florin, în vârstă de 31 de ani, Marius Meiroșu, în vârstă de 25 de ani, și Gabriel Mocanu, în vârstă de 36 de ani – au fost inculpați pentru conspirație în vederea comiterii de furt. În fața instanței, toți șase și-ar recunoscut vinovăția, fiind condamnați la un total de 42 de luni în spatele gratiilor.

Seria de furturi s-a oprit în momentul în care românii au vizat magazinul Asda Barons Quay din Northwich, în iunie 2019, de unde au furat produse în valoare de aproape o mie de lire sterline. La scurt timp după, reprezentanții centrului comercial au apelat la Poliția Cheshire, nord vestul Angliei, pentru a raporta incidentul, despre care au bănuit că face parte dintr-o serie mai largă la nivel național. După analiza înregistrărilor CCTV, ANPR (recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare) și a datelor despre cărțile de credit folosite, oamenii legii au reușit să îi identifice pe români și să îi asocieze cu alte zeci de infracțiuni comise în mai multe regiuni ale Regatului Unit.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.