Rotaract Baia Mare vă invită la balul caritabil „Back to Swing”

Scopul evenimentului îl reprezintă colectarea fondurilor necesare pentru renovarea Casei de Tip Familial nr.3, igienizarea și dotarea ei cu strictul necesar. Obiectivul secundar constă în atragerea atenţiei autorităților locale și a opiniei publice în ceea ce privește starea acesteia.

Delicatesele culinare şi băuturile alese vor da gust acestei seri speciale în care invitaţii vor reîntâlni prieteni şi vor descoperi noi oportunităţi, în acorduri de swing pe ritmurile muzicale ale trupelor The Score și Back to Swing- Marius Mihalache . Un eveniment din care nu vor lipsi surprizele plăcute, precum licitație cu opere de artă şi o tombolă  cu premii atractive.

Persoanele interesate, sensibile la problemele pe care numeroşi copii aflaţi în nevoie le întâmpină, sunt invitaţi să se alăture acestei iniţiative lăudabile  în data de 24 iunie, de la ora 19.00  în incinta Gran Gala Il Padrino.

Oricine dorește să contribuie cu bună dispoziție la bunăstarea semenilor noștri este binevenit la Balul caritabil „Back to Swing”. Invitaţia este sub forma unei donaţii în valoare de 220 RON. Pentru orice detalii legate de organizarea şi desfăşurarea evenimentului vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon: 0752.181.592

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.