Rotary Club Baia Mare  susține educația. Sprijin acordat unităților școlare la debutul anului școlar!

Rotary Club Baia Mare  susține educația. Sprijin acordat unităților școlare la debutul anului școlar!

Rotary Club Baia Mare este cea mai importantă organizație din comunitatea băimăreană a cărei  scop este unul filantropic, dedicat în exclusivitate pentru susținerea necondiționată a excelenței, sănătății, educației și lista poate continua.

La început de an școlar , Rotary Club Baia Mare ,a ales să fie alături de două școli care s-au remarcat de-a lungul timpului prin faptul că sunt deschise pentru integrarea tuturor copiilor, indiferent de mediul de proveniență.

Donația de  10.000 de măști reprezintă un real sprijin pentru copiii care frecventează cele două unități școlare, respectându-se astfel  una din măsurile de siguranță pentru prevenirea îmbolnăvirilor din  unitățile școlare.

“Rotary Club Baia Mare continuă acțiunile ce vin în sprijinul comunității.

Pentru că în acest an reîntoarcerea copiilor la școală este o provocare, am început proiectul nostru din acest an Rotarian – „Împreună pentru educație” – pe care îl desfășurăm în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, venind în întâmpinarea nevoilor urgente pe care le întâmpină școlile în acest moment.

Am reușit să donăm 10.000 de măști către 2 școli din Baia Mare situate în cartiere cu familii defavorizate și unde elevii provin din aceste familii cu resurse limitate: Școala Gimnazială Vasile Alecsandri din cartierul cu acelasi nume ( cunoscut ca Hotvon) și Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din cartierul Ferneziu.

Suntem bucuroși că putem contribui la binele și siguranța copiilor noștri și a cadrelor didactice.

Vom continua proiectul cu alte acțiuni în zona de educație, astfel încât copiii să poată beneficia de un învățământ de calitate și în condiții cât mai normale.

Dacă doriți să ne sprijiniți în acțiunile noastre în domeniul educației, o puteți face donând în contul RO72 BACX 0000 0018 9789 2000 deschis la Unicredit Bank”  a menționat președintele organizației Rotary Club Baia Mare  , Mihaela Vlad.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.