Rugby: CSM Știința Baia Mare și Dinamo București, victorii fără emoții în Cupa României

RRRLidera la zi a SuperLigii CEC Bank la rugby, CSM Știința Baia Mare, dar și ultima clasată în primul eșalon valoric, Dinamo București, au obținut victorii fără probleme în primele meciuri pe care le-au disputat, sâmbătă, în Cupa României, ediția 2014.

Astfel, în grupa Transilvania, pe ‘Lascăr Ghineț’, băimărenii au trecut cu 83-6 de CS Știința Petroșani, locul 3 în Divizia Națională de Seniori (DNS), după un meci fără niciun fel de emoții.

Chiar dacă din lotul ”zimbrilor” au lipsit mai mulți titulari convocați la echipa națională de rugby în 7 sau la prima reprezentativă pentru partidele din IRB Nations Cup, aceștia au condus la pauză cu 38-0, pentru ca în a doua repriză să izbutească nu mai puțin de 45 de puncte.

În grupa Muntenia, Dinamo București a primit vizita celor de la RC Bârlad, locul secund în DNS, echipă pe care a învins-o cu 71-6 (38-6 la pauză).

Duminică, în grupa Moldova, Poli Agro Iași va da piept cu CSM Bucovina Suceava, fiind o confruntare între ocupanta locului 1 din DNS și echipa de pe locul 5 din același eșalon valoric.

Deținătoarea trofeului este Steaua București care, anul trecut, a învins în finală pe CSM Știința Baia Mare cu 17-10.

Campioana RCM Universitatea de Vest Timișoara nu va juca în această săptămână, pentru că CSUAV Arad s-a retras oficial din competiție, urmând să aibă primul meci din Cupă săptămâna viitoare, cu CSM Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.