S-a chinuit cumplit din cauza unei grave probleme de sanatate si din pacate A MURIT! Bianca Brad:”A plecat definitiv”

Actrita Bianca Brad trece prin clipe teribile, dupa ce a aflat recent ca o colega din liceu s-a stins din viata, dupa ce s-a luptat cu o boala grea.

„Ea este Nicoleta, una dintre fostele mele colege de clasă din liceu. O fată veselă şi plină de viaţă, la care m-am gândit mereu cu drag, de câte ori îmi aminteam de acei frumoşi ani din viaţa mea. Când am făcut anunţul despre Revederea de gradul (economic) 3, cum îmi place mie să zic ?, mi-a scris că, deşi îşi doreşte foarte tare, nu va putea veni, nu pentru că nu mai trăieşte în Romania, ci din cauza unei probleme grave de sănătate despre care aflase anul trecut, în luna septembrie.

Dar că ne vom revedea în vară, când va veni în ţară, dorind să se întoarcă acasă, definitiv. Aseară am aflat de la fiul ei, că a plecat definitiv…Acasă… Efectele secundare ale tratamentului dur pe care îl urma, i-au afectat inima care i s-a oprit…oprind timpul în loc pentru cei dragi ei… De aseară am sufletul greu…trist…amorţit… Îmi pare nespus…nespus de rău că nu am apucat să ne mai vedem…nici măcar să vorbim…îi era prea rău… Offf, viaţă, viaţă cusută cu aţă… Offf, Nicoleta, Nicoleta…cât de rău îmi pare că te-ai chinuit atât… Ştiu că acum nu mai suferi, ştiu că eşti într-o lume mai bună, dar tot doare…

Drum bun în Lumină şi Dumnezeu să te odihnească în pace, draga noastră colegă, iar pe cei dragi ţie, să îi întărească şi să îi aline”, a scris Bianca Brad, pe Facebook.

Sursa: wowbiz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.