S-a îngrăşat la loc! Cum arată Chef Scărlătescu, după ce Gina Pistol l-a lăsat pentru Smiley.FOTO

S-a îngrăşat la loc! Cum arată Chef Scărlătescu, după ce Gina Pistol l-a lăsat pentru SmileyEste cel mai morocănos jurat de la „Chefi la Cuţite”, concurenţii tremură când ajung în faţa lui şi chiar au motive. Nu de puţine ori a dat cu farfuriile lor de pereţi, însă recent a…

Este cel mai morocănos jurat de la „Chefi la Cuţite”, concurenţii tremură când ajung în faţa lui şi chiar au motive. Nu de puţine ori a dat cu farfuriile lor de pereţi, însă recent a slăbit foarte mult şi părea un alt om. Era mai maleabil, mai visător, mai că părea îndrăgostit.

Sigur v-aţi dat seama că vorbim despre chef-ul Cătălin Scărlătescu, iar cea care părea că l-a făcut să devină un om mai bun din toate punctele de vederea părea a fi colega sa de platou, irezistibila Gina Pistol. Dar lucrurile s-au schimbat.

Scărlătescu s-a îngrăşat după ce Gina Pistol l-a lăsat pentru Smiley

De ceva vreme, Gina Pistol a dat mâncarea bună pe muzica de calitate. Blonda se iubeşte cu cântăreţul Smiley, iar cam din aceeaşi perioadă Cătălin Scărlătescu se pare că s-a refugiat în mâncare. Şi nu doar că o găteşte, dar o şi consumă cu poftă, deorece corpul său pare să revină la forma iniţială.

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.