S-a lansat o nouă platformă dedicată promovării turismului și serviciilor locale din România. Inițiativă de succes a unei  unei tinere din Maramureș!

O inițiativă inedită a fost dusă la bun sfârșit de către Elena, o tânăra  din județul Maramureș.
Cu o experiență în turism de aproape 8 ani, Elena împreună cu alți prieteni din Horeca, au identificat în acest domeniu o problemă cu care s-au confruntat mulți alții în situația lor, aceea de a-și face proprietățile cunoscute în țară, dar la costuri minime. Așadar 3 tineri ambițioși au pus bazele unui portal turistic ,în urmă cu 8 luni , portal în care vor sa facă cunoscute pensiunile, restaurantele și afacerile pur românești la cele mai mici costuri de promovare anuală. Și când spunem cele mai mici chiar chiar sunt, pentru 99 de lei o casa de vacanță, o cabană o pensiune sau un hotel pot sa fie prezente în mediul online timp de 12 luni, 0% alte comisioane.
„Am pornit de la ideea unui portal turistic accesibil ca și preț atât pentru cei ce se afla la început sau au doar o căsuță și nu își permit costuri mari de promovare, cât și pentru ceilalți. Pentru a avea un portal turistic în  care sa existe cat mai multe locații, trebuie sa existe un preț modic, astfel turiștii sunt scutiți să caute unități de cazare prin mai multe site-uri. Speram sa cream un loc prietenos pentru toți cei din Horeca.
Ideea noastră este apreciata de aproape 220 de locații din Maramureș, Bucovina și câteva din țară, fapt pentru care le mulțumim pentru încrederea acordata.” a menționat Elena

Platforma https://turist-info.ro/ conține  informații complete legat de tarife, oferte , practic orice l-ar putea interesa pe vizitator.

Biroul firmei se găsește la adresa din Vișeu de Sus, strada Griviței nr, 1, tel. 0740753974999 sau 0742453309, email office@turist.info.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.