S-a semnat contractul de lucrări pentru Depozitul Ecologic Sârbi

semn contr smidS-a semnat contractul de lucrări pentru Depozitul Ecologic Sârbi

Unul dintre cele mai importante contracte de lucrări din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Maramureş” – Construirea Depozitului Ecologic Sârbi – a fost semnat azi 17 iunie la Consiliul Judeţean Maramureş. Lucrarea va fi executată de Asocierea Victor Construct SRL Botoşani cu Antrepriza Montaj Instalaţii SA Baia Mare. Valoarea contractului este de 51.827.864,71 lei la care se adaugă TVA de 12.438.687,53 lei iar durata este de 10 luni, cu o perioadă de notificare a defecţiunilor de 24 de luni.

„Din acest moment putem spune că a început relaţia contractuală dintre noi şi executanţi. Noi pornim de la prezumţia de bună-credinţă, pretenţia noastră fiind ca executantul să-şi îndeplinească la timp şi întocmai obligaţiile contractuale.  În 15 zile, contractanţii au obligaţia să-şi constituie garanţia de bună execuţie, după care vom da ordinul de începere.” – afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

Ovidiu Glăvan – reprezentantul firmei Victor Construct a declarat că au mai realizat un proiect similar în Neamţ, pe care l-au finalizat înainte de termen. „Lucrările noastre constau în terasamente, impermeabilizări şi instalaţii. Este foarte important să ne sincronizăm cu partenerii noştri la lucrări, iar un factor important este vremea. Vom organiza o întâlnire cu toţi furnizorii noştri de echipamente, cel mai târziu în 15 iulie, pentru ca acestea să ne fie puse la dispoziţie cât mai curând. În conformitate cu prevederile legale, în maxim 7 zile de la emiterea ordinului de începere, avem obligaţia să începem lucrările.” – afirmă Ovidiu Glăvan.

La semnarea contractului au participat, alături de echipa de implementare din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, directorul general al firmei Victor Construct – Victor Mihalache şi directorul AMI SA – Răducu Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.