S-a ȚINUT de CUVÂNT. Raul Fotonea și-a dat demisia

Într-un interviu acordat la Maramureș Jurnal,  Raul Fotonea a declarat dacă nu învinge la Iași atunci ar trebui și dea demisia:” Dacă nici acolo nu câștigăm îmi dau demisia”. Minaur a pierdut partida la Iași, însă nu și antrenorul, care cu remușcare în suflet și angajamentul luat față de noi și-a dat demisia.

Duminică după-amiază echipa Minaur  a fost învinsă de Politehnica Iași, care în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, a reușit să se mobilizeze și să obțină prima victorie din acest sezon conform minaur.ro.

Prima repriză a fost una echilibrată, însă avându-i în permanență pe ieșeni la conducere. Minaur a reuși să egaleze chiar în finalul reprizei (11-11).

A doua parte am preluat inițiativa și am condus și cu două goluri (12-14, min. 35). A fost doar un foc de paie, ieșenii revenind rapid (17-15, min. 41). Spre final încasăm 4 goluri consecutiv, scorul devine 27-21 și e clar că nu mai avem șanse. Meciul se termină cu 28-24 și Minaur e la a șasea înfrângere consecutivă în Liga Zimbrilor.

După finalul meciului antrenorul Raul Fotonea și-a anunțat demisia din fruntea echipei. Conducerea clubului va analiza azi situația și va lua o hotărâre cu privire la destinele băncii tehnice.

Etapa următoare întâlnim din nou Dinamo, pe teren propriu, echipă care l-a schimbat pe Eliodor Voica cu Sebastian Bota.

Pentru Minaur au marcat: Mureșan (5 goluri), Popescu (5), Căbuț (3), Marta (2), Yurii Pop (2), Bogdan (2), Cristescu (1), Nagy (1), Haiduc (1), Ragot (1), Câmpan (1).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.