S-au găsit vinovații. Doi tineri din Sălsig, suspecți pentru provocarea unui incendiu din localitate

          Duminică, 20 februarie, la ora 00.18, polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în localitatea Sălsig, a izbucnit un incendiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că acoperișul unui imobil a luat foc.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul I.S.U. Maramureș şi un echipaj S.V.S.U. Ulmeni, care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului nu au existat victime omenești, dar imobilul a ars în proprţie de 90%, iar acoperişul unui imobilul din apropiere a ars în proporţie de 15%.

Valoarea prejudiciului cauzat va fi stabilit ulterior, după evaluarea pagubelor de către persoanele vătămate.

În urma verificărilor preliminarii, Echipajele I.S.U. Maramureș au conturat o acţiune intenţionată ca şi cauză probabilă a producerii incendiului.

Ieri, 21 februarie, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost identificați doi tineri de 20 respectiv 28 de ani, ambii din Sălsig, care sunt bănuiți de comiterea faptei.

În cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, fiind introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.